B Y H A M A K

Lojistiğin Önemi Nedir?

 

Lojistik Nedir?

                Lojistiğin sözlük anlamına bakacak olursak; Lojistik ya da nakliye, ürün, hizmet ve insan gibi kaynakların, ihtiyaç duyulan yerde ve istenen zamanda temin edilmesi için bir araç olarak tanımlanabilir.

Lojistik Neden Önemlidir?

Lojistik Dediğimiz zaman aklımız sade bir biçimde ulaşım terimi gelmektedir. Fakat Lojistik bir ulaşım teriminden çok bir işletmenin yapı taşını oluşturmaktadır. Lojistik olmadan hiçbir iş tam manasıyla tamamlanamaz veya sürdürülemez.

Üretimde Lojistiğin Önemi Nedir?

                Aklımıza hangi üretim alanı gelirse gelsin, lojistik bu üretimin, kaynak taşınmasından, üretilen ürünlerin teslimine kadar her alanda önem arz etmektedir. Kumaş fabrikasına ipek gelmeden, kumaş üretilemeyeceği gibi, bir kâğıt fabrikasına ağaç gelmeden kâğıt üretilemeyecektir. İşte lojistik bize üretim maddelerin taşınmasında büyük destek sağlamaktadır.

Üretilen Ürünlerin Nakliyesi Nasıl Olur?

                Üretim alanınız ya da nakliye etmek istediğiniz ürün ne olursa olsun, By Hamak size gerekli tüm desteği sağlar. Soğuk hava tanklarında taşınması gereken ürünlerden, kırılabilecek ürünlerin nakliyesine kadar her türlü gerekli taşıma ortamını By hamak olarak sizlere sağlarız.

Ürünlerimi Nerede Saklayabilirim?

                Ürünlerinizi By Hamak olarak size sunduğumuz destek ile size ayrılacak depolarda saklayabilirsiniz.

By Hamak Depolama Hizmeti Veriyor Mu?

                Evet By Hamak olarak ürünlerinizin depolama hizmetinde size gerekli desteği sağlıyoruz. Detaylı bilgi almak için Yukarıda yer alan İletişim menüsünü kullanabilirsiniz.

 

Aklınıza takılan nakliye, depolama ve benzeri sorularda bize yukarıda yer alan İletişim Kısmından ulaşabilirsiniz.